Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Ib Høy HansenDu er på siden Om

Oversættelsesbureauet IdemDK
Bogforlaget
Skuffen
Udstillingsbygningen
Galleri b
Internetsøjlen Lidt af hvert

er fire hypotetiske virksomheder til varetagelse af mine aktiviteters resultatside.

IdemDK har gennem sin eksistens stået for ca. 60 oversættelser af skøn- og faglitteratur og fungerer derudover mest som personligt varemærke og i den daglige varetagelse af Skitso, Freno og resten af forsamlingen.

Skuffen har foreløbig foranstaltet fem bogudgivelser, som alle derefter er endt i samme.

Galleri b er hjemmehørende på en cd og råder desuden over nogle tusind digitale fotos, billeder og kopier på harddiske og memorysticks.

Lidt af hvert har kost og logi inden for 80 MB hos SkySite og udfylder foreløbig 69,5 MB heraf. Hjemmesiden er stadig under opbygning og forventes ikke færdig. Målet er et sammenfattende pulterkammer som doven genvej til noget interessant selvbiografisk. Til siden er knyttet en database på 25 gratis GB hjemmehørende hos SkyDrive.

Virksomhedsplanen indbefatter desuden andre foretagender, bl.a. en kritiker- og konsulentinstans, idet min kontakt med mine svagheder efter andres udsagn er lidt tyndbenet indimellem, til andre tider meget tyndbenet, katastrofalt tyndbenet, ulækkert tyndbenet o.lign. Hidtil har jeg imidlertid kun fået etableret de nævnte. Jeg har stort set kunnet gøre, som det passer mig, fordi jeg gør det for mig selv og et par forsøg ikke har fundet hang til eller grobund for kommercielle aspirationer. Fordi jeg er bange for kritik, er der nogen, der vrænger. Nej, men netop derfor er kritik mindre væsentlig.

Virksomhedsrealiseringen har gjort indhug på arbejds- og fritid de sidste 63 år, og jeg ved ikke, hvor meget mere jeg gider. På den anden side, jeg har stadig adskilligt liggende til viderebearbejdning og desuden hidtil stort set udelukkende brugt edb til tekstbehandling og billedmanipulation, så der er stadigvæk meget i gemmerne og den teknologiske udvikling, der har mig til gode. Vi får se.

Sideansvarlig:
Ib Høy Hansen
Emailadresse: idemdk@hotmail.com
Hjemmesideadresse: http://idemdk.skysite.dk


 

 

 


Designfarver
i opsætningsorden:

FFFFFF
333366
CC3300
99CCCC
333366
FFFF00
66FFFF
FFFFFF
000000
000000
333333
999999
99CCCC

 

 

 

 


 

Opdateret 02/10/2012

Besøg  
045816